Üdvözöljük az ADAMAS Zálogház weboldalán!
ÚJPESTI ÜZLET
1042 Budapest, IV. kerület
KISPESTI ÜZLET
1191 Budapest, XIX. kerület
PESTERZSÉBETI ÜZLET
1201 Budapest, XX. kerület
GÖDÖLLŐI ÜZLET
2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt.
MŰSZAKI ZÁLOG MÁR
nálunk is! Információk itt!

Záloghitel

Súly (gr)   
  • Hiteleink kamatai a Hitelezési Szabályzat szerint változnak, mindig a finanszírozó bank napi árfolyamának megfelelően. A hitel futamideje minimum 30 nap, azon belül bármikor kiváltható a zálogba adott tárgy, amennyiben valamilyen okból nem kerül kiváltásra, a határidő természetesen meghosszabbítható.
  • A határidőben kiváltott tárgyat a kamaton felül csak a zálogjegyen feltüntetett egyszeri kezelési költség terheli.

Kalkuláljon velünk!

Súly (gr)   

Felvásárlás

Súly (gr)   
  • Bármilyen okból feleslegessé vált ezüst- és arany ékszereit felvásároljuk a nemesfém világpiaci árához mérten naponta változó, legkedvezőbb áron. Munkatársaink arra is odafigyelnek, hogy az Ön számára kedvezőbb megoldást ajánlják figyelmébe, választási lehetőséget kínálva a hitel és az eladás között. Szakértelmük és segítő szándékuk példaértékű!

 

Súly (gr)   

Ékszerjavítás

Az Adamas hálózat üzleteiben vállaljuk nemesfém ékszerek javítását rövid határidővel, korrekt áron. Ötvös munkatársunk rendkívüli hozzáértéssel renoválja a Megrendelő által hozott, hibás ékszereket. A szakszerű javítási folyamat során garantáltan a javítandó ékszerhez való alapanyaggal dolgozunk, legyen az biztonsági kapocs, vagy láncszem cseréje, esetleg kő foglalatba építése. A javítás költsége magában foglalja az ékszer tisztítását, felújítását is!

Műszaki zálog már nálunk is!

Záloghitel nyújtásához az alábbi eszközök jelentenek megfelelő fedezetet, állapotuk függvényében. Forgalomképes, eladható, öt évnél fiatalabb: laptop, tablet, LCD illetve LED televíziók, digitális fényképezőgépek, HI-FI erősítők, rádió erősitők, LCD monitorok, Xbox 360 illetve PS3 tévéjáték, hordozható külső merevlemezek.

 

1042 Bp, Kemény G. u. 6.
+36 (1) 784 0551
1191 Bp, Kossuth téri piac Üzletház
+36 (1) 280 4128
1201 Bp, Vörösmarty u. 3.
+36 (1) 283 1017
2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt. 25.
+36 (28) 533 530
 
 

Jogi közlemény

Az itt található tartalmi elemek az Adamas 2001 Kft. tulajdonát képezik. Engedély nélküli másolásuk jogi következményekkel járhat.